the-wallabys.reismee.nl

The Australia Zoo

The Australia Zoo

Hallo allemaal, dit wordt echt een heeeeel leuk verhaal voor jullie allemaal! Want " The Australia Zoo " is de vetste Zoo van " The World "! Nou ja, ik zal het maar vertellen want ik vrees dat jullie nu verschrikkelijk benieuwd zijn(?).

We zitten nu inmiddels al bij Peter, Marieke, Kim en Joyce, aan de Sunshine Coast. We vliegen donderdag al weer " back to Holland ", en gaan daarom de laatste dagen nog leuke dingen doen met Kim en Joyce. Waaronder op dinsdag, toen we naar de Zoo van Steve Irwin gingen ( je kent hem vast wel, " The Crocodile Hunter " ) Toen we naar de krokodillenshow gingen ging eerst de dochter van Steve Irwin ( Bindy ) zingen. Toen kwam de krokodillenshow. Degene die dat deden waren Bindy ( dat was dus de dochter van 17 jaar) Robert ( Dat was het zoontje van 12 jaar ) en Terri ( de vrouw van Steve Irwin ). Ze gingen toen krokodillen voeren en ondertussen informatie geven over krokodillen. Wat we trouwens wel allemaal vonden was dat dat zoontje erg op zijn vader leek. Niet alleen qua uiterlijk maar ook qua enthousiastheid. Hij ging de krokodil op 20 cm. eten toegooien. Maar hij was nog maar 12! En Bindy ging op de originele manier de krokodil eten voeren. Met je voer in je hand, hand omhoog en dan de krokodil op je af laten springen. Ze vond het wel eng maar dat begrijp ik wel. En toen was het afgelopen. Dus gingen we verder. Jelte ging een alligator aaien. En een slang.

En toen wilden Jelte en Kim een koala vasthouden. Maar het was wel erg duur. Maar ze wilden het wel heeeeeel graag. En toen zeiden papa en mama : weet je wat, jullie mogen alle4 een koala vasthouden. Dus toen waren Jelte en Kim heeeeeel blij. En Tjomme en Joyce vonden het ook supergaaf. We hebben er ook nog foto's van. Die komen nog op de website. En toen gingen we andere koala's aaien die in de boom zaten. En daarna gingen we kangoeroes voeren. Supercoool toch!

Nou ja, dit was het.

Later!

Jelte

Reacties

Reacties

Peter en Mariek

Echt een vet verhaal en we missen jullie nu al!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!